Sedert 1 november 2006 als “nieuwe speler” op de markt actief, maar met een 20tal jaren ervaring en kennis als bagage zeker geen nieuwkomer. Begin jaren 80 bij een toonaangevend bedrijf de beginselen van het vak onder de knie weten te krijgen. Via de basiskennis van toen, tot de professie van nu, het is een lange weg maar wel een met zeer veel passie. Beroep is hobby, hobby is beroep. Een echte vak idioot. Dicht bij het vuur gezeten en willen zitten, veel (willen) weten en leren, en dit overbrengen  naar derden. Contacten met fabrikanten, distributeurs en collegae zorgen voor een solide basis om Uw problemen op te lossen.

Richtlijnen zijn richtlijnen, ervaringen bevestigen deze of vullen ze aan. De koffer met ervaring die LUC VERSPAGET visual solutions met zich meedraagt is nagenoeg onuitputtelijk. Komen we er in 1e instantie niet uit, dan gaan we samen zoeken naar de “beste” oplossing.

Een netwerk van fabrikanten, distributeurs en collegae speelt hierbij een goede rol. Sterker, heeft u werk dat een landelijk gebied bestrijkt, LUC VERSPAGET visual solutions kan de klus klaren in samenwerking met collegae bedrijven die ook landelijk opereren. Het zuiden van Limburg, het noordelijkste puntje van Friesland, niets is ons te dol.